Bli sjef i skogen-lær orientering torsdag 11 april kl. 17.30 - 19.00 ved Nedeneshallen

Postet av Jan Vidar Wernersen den 9. Apr 2024

Arrangementet er gratis for alle. Vi inviterer barn og voksne, gjerne familier som liker å gjøre noe sammen ute. Anbefalt nedre aldersgrense er 6 år og at barn under 10 år bør ha med en voksen.

Klubbene Hisøy OK, IK Grane og Øyestad IF er arrangører. Denne kvelden vil du få opplæring og veiledning i orientering + en kjapp presentasjon av klubbene og orienteringsidretten i Agder.

Vi forklarer hvordan du leser et orienteringskart og hvordan du gjennomfører en orienteringsløype. Denne delen er inne i "miljørommet" i Nedeneshallen. Etterpå går vi ut for å prøve det i praksis og det vil da bli gitt oppfølging og veiledning underveis.

Ta på tøy og sko som tåler en tur i skogen!

Det er ønskelig med påmelding, men ikke et krav. Du kan vise interesse ved å delta i dette arrangementet på facebook - eller enda bedre ved å fylle ut dette påmeldingsskjemaet: https://forms.gle/t4uxhr8nbkMPHGf38

De kommende torsdagene fortsetter vi med å arrangere løp fra andre skoler i Arendal. Vi gir også enkel opplæring på disse løpene. Vi anbefaler alle å delta på alt, men det går fint å være med på enkelt-arrangement uten å ha deltatt tidligere.

Ved spørsmål, bruk en av metodene under

- kontakt oss på facebook

- Hisøy OK: leder@hisoyok.no eller 95940769

- Øyestad IF: janv.orientering@hotmail.no eller 90075365

- IK Grane: leder@graneorientering.no eller 99041018 

Se mindre

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.