Øyestad IF - Orientering

Øyestad IF - Orientering

Stolpejakt under årets Brannvernuke

Postet av Øyestad IF - Orientering den 17. Sep 2021

O-gruppa til ØIF er teknisk arrangør av Stolpejakten under årets Brannvernuke. Det er plassert ut 10 stolper i Åsbieskogen og vil stå ute i perioden 17.09 til 31.10. På hver stolpe er det en kode som kan skannes og man får da nyttig informasjon om Brannvern. Hele runden er lagt barnevogn vennlig og med litt varierende vanskelighets grad på postene. For å delta må man laste ned app for Stolpejakten til mobilen. All info finner du i linken under.
Her er også info om Turorientering. 

 


0 Kommentar

Åpning av Friluftslivets uke 5. september

Postet av Øyestad IF - Orientering den 14. Sep 2021

Årets Friluftslivets uke ble åpnet med langtur søndag 5 september. O-gruppa var medarrangør da Arendal kommune inviterte til tur til Arendals høyeste punkt, Høgsteinsheia. Med utgangspunkt i fra Haugås i Froland ble det en 4 timers tur på ca. 11km i flott terreng. 5 ØIF medlemmer deltok på vegne av O-gruppa.


0 Kommentar

Klubbmesterkapet 2021

Postet av Øyestad IF - Orientering den 14. Sep 2021

Klubbmesterskapet for 2021 ble avholdt tirsdag 19 august på nytt kart over Hasseltangen.Ca. 20 medlemmer stilte til start og fikk prøvd seg i det flotte terrenget i bøkeskogen.

Løypetilbudet var N, B og A-løype. Årets klubbmestre ble Ingvild og Helge Fossøy.

Kvelden ble avsluttet med premieutdeling til alle, bading, grilling og sosialt samvær.


0 Kommentar

Klubbmesterskap og sosial samling torsdag 3 september

Postet av Øyestad IF - Orientering den 26. Aug 2020

Som vinner av klubbmesterskapet i 2019 er det Per Torstein som står som arrangør i 2020. Datoen er torsdag 3 september og samlingsplass er hjemme på gården til Per Torstein på Natvig. Kartet er "Bjørnestien" og løypetilbudet er A og en kombinasjon av N/C. I tillegg er det en klasse som heter K & K(kaffe og kaker) for de som vanligvis er med i støtteapparatet. Meld deg på i eventor eller send mail til følgende adresse: janv.orientering@hotmail.no

https://eventor.orientering.no/Events/Show/13604


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline